Wilt u uw feest houden op een locatie in 1001-nacht sfeer, dan kunt u bij Arabeska terecht voor een sfeervolle en gezellige locatie in verschillende regioís in Nederland.

Arabeska locaties in Rotterdam 

Deze locatie biedt u niet alleen de tongstrelende ervaring van een assortiment aan heerlijk vers bereide spijzen, maar ook een authentieke Marokkaanse sfeer. Dames die u in kaftans (Marokkaanse kledij) de sfeer laten proeven terwijl u kunt genieten van Noord-Afrikaanse ritmes. U kunt zowel aan tafel zitten als in een van de mooie berber zithoeken.

Proef de authentieke Ottomaanse / Turkse keuken en waan u in lang vervlogen tijden in Rotterdam. Dat de Turkse keuken behoort tot de beste in de wereld is algemeen bekend. Authentieke smaken uit de Ottomaanse tijd zijn een unicum en komt u helaas onvoldoende tegen. Wij brengen hier verandering in. De rijke, verrassende keuken met enorm veel mogelijkheden willen wij graag aan u presenteren. Met een scala aan Oosterse sferen, geuren, kleuren en smaken kunt u tot in de kleinste details meesterlijk dineren op zijn Ottomaans. Op vrijdag is er live muziek en op zaterdagen DJ Night met de bekendste Turkse DJ's van Nederland die de Turks/Ottomaanse beleving volkomen maakt!

Inrichting in de vorm van een tent in zeer chique en klassieke Turkse stijl. De locatie ligt langs de Maas, aan de kade van de Rijnhaven, met een onbetaalbaar mooi uitzicht op de ondergaande zon en de skyline van Rotterdam. Gaat u een avondje uit, bijv. naar het Luxor theater, theater Walhalla, bioscoop Lantaarn Venster of naar AHOY voor een concert, dan kunt u bij ons voor de voorstelling genieten van onze heerlijke mediterraanse gerechten. 

In een welhaast sprookjesachtige ambiance met Oosterse mystiek hebben wij plaats voor groepen van 120 tot 200 personen. Elk evenement wordt door de deskundige staf van Arabeska georganiseerd. De persoonlijke ontvangst en het soepele verloop van uw evenement of partij staat centraal.

Arabeska locaties in Amsterdam

Zeer gunstig gelegen in Amsterdam een luxe en ruim van opzet. U kunt van Syrische, Libanese specialiteiten genieten. Er zijn drie verdiepingen met elk hun eigen, warme uitstraling. U kunt ongedwongen kennis maken met traditionele Midden Oosterse gerechten en exotische cocktails drinken in de hemelse loungebar. Er is gebruik gemaakt van Arabische ornamenten, kleurrijke tegelmozaÔeken en authentieke meubels uit het mystieke MesopotamiŽ.  

Achter deze deuren aan het prachtige pand aan de Rozengracht ligt een totaal andere, verborgen sprookjeswereld. Toch is het niet de standaard oosterse tierelantijnen inrichting die u bij een Arabisch restaurant zou verwachten. Concrete bedacht voor Nomads een oosterse basis maar met een westerse touch. Gevolg: een prachtig interieur waar u zichzelf direct thuis voelt en tegelijkertijd in een andere wereld-ver-weg-van-hier waant. Alle onderdelen, items en voorwerpen in deze locatie zijn speciaal ontworpen en in Marokko en Egypte met de hand vervaardigd. En dus uniek.


Noara' betekent in het Arabisch 'bloem'. De bloem staat symbool voor schoonheid, bloei, kunstzinnigheid en een goede smaak. Deze mooie elementen zult u terugvinden in de bijzondere culinaire creaties, maar ook in de unieke sfeer en het luxe interieur zodat alles volledig met elkaar in harmonie is. Aan elk detail is gedacht.Arabeska locaties in Den Haag

Deze locatie is de ďschatkamerĒ van de landen rond de Middellandse Zee met Arabische en Turkse invloeden. U gaat proeven van de keukens van Griekenland, Turkije, Egypte, SyriŽ, Libanon, Palestina, IsraŽl, Algerije, TunesiŽ en Marokko en de cultuur beleven met live muziek en authentiek gastheerschap. Zijn authentieke grillgerechten worden op een houtskoolgrill bereid. Bovendien hebben wij een aantal moeders uit bovenstaande landen bereid gevonden om dagelijks onze chefs te adviseren en te helpen om de authenticiteit van de gerechten te waarborgen.